28.1.08

Yengeç Kabuğundan Çıktı Yine

Tamam, hayatımda neler olduğunu merak edenler, paylaşmak isteyenler, yorum bırakanlar, sessizce okuyup bilmediğim şeyler düşünenler, herkes okuyabilir artık, yeniden...
Geçmiş yazıları okuyanlar görecek, bazen çok ağır geliyor yükler; bazen mutlu olmaya bile hak görmüyor insan kendinde.
Öte yandan, dünya yüzündeki -ya da Türkiye'deki- bu adaletsizliğe lanet okurken bile mutlu olunabiliyor.
Bu yazıyı kısa keseceğim; yazıp yazıp siliyorum zaten, bir türlü istediğim gibi olmuyor.
Beni önce yazmaktan, sonra da herkese açmaktan alıkoyan duyguları anlayacağınızı tahmin ediyorum.
Ama yeniden açma isteği duymam Koyubeyaz'ın, Öykücü'nün ve daha birçoklarının içten meraklarını okumakla başladı.
Ayrıca hikayemi ne kadar çok insan bilirse o kadar uçup gitmemiş olacak sanki (keşke daha çok insana ulaşıp uyandırabilsem).
Bir de dün yaptığım karnıbahar-brokkoli salatasının tarifini vermek istedim:) ama o daha sonra artık.

17 yorum:

şule dedi ki...

Ben çok sevindim. hem yazılarınıza tekrar kavuştuğum için, hem de yeni ve güzel bir yaşama başladığınızı okuduğum için :) Hemen geçmiş yazıları okudum bir solukta. Teoman da en kısa zamanda aranıza katılır ve evli,iki çocuklu mutlu, romantik ve sevgi dolu bir aile olarak yola devam edersiniz...Sevgiler

Öykücü dedi ki...

Sayfan açılınca hah dedim görmüş mail adresimi:) Öyle ya da böyle seni okuyor olduğuma çok seviniyorum.

Sen benim için bir umut simgesisisn Dory.Hayat ne kadar kötü olursa olsun,ne korkunç insanlarla karşılaşılırsa karşılaşılsın mutlu olma şansı hep var demeksin sen:)

En kısa sürede iki çocuklu normal bir aile düzenine geçebilmeniz dileğiyle..

Not: Bu arada Peri şifrelenmiş.Mail adresimi bloga yazacağım sanırım:))

Sevgiler..

snms dedi ki...

Bugün blogunuzun açıldıgını görünce elma şekeri almış bir çocuk gibi sevindim.Hemen kaldıgım yerden bütün yazılarınızı okudum ve sizin adınıza çok mutlu oldum.Ömürboyu mutluluklar dilerim.

Bende eylül ayında evlendim ve balayı odamızı sumahan`da tutmustuk.Gercekten de cok güzeldi aynı sizinde anlattıgınız gibi.
inşallah yakında mutlulugunuza
mutluluk katan haberlere kauvusursunuz.

Sevgiyle kalın...

Adsız dedi ki...

Aslinda mail adresin olsa ordan ulasmak isterdim bloga yazmadan ama cok kivrandigim halde sana ulasamayinca bu sekilde sesimi duyurmak istedim.

Blog yazarken birbirimizi hayatlarimiza dahil etmis oluyoruz bir bakıma. Belki yuz yuze beraber degiliz ama kalplerimiz gercekten sevdiklerimiz icin atiyor.

Senden haber alamamak hemde en kritik zamanda inan bosluk hissi uyandirdi bende. Aslinda bloguna ulasmak, yasananlari okumak, davet edilmek/edilmemek, olanlari merak etmek degildi benimki. Sadece iyi oldugunu bilmek istedim o kadar.

Evliligin icinse mutluluklar diliyorum Dorycim. Her ne kadar hayat bize milyon tane gel git gondersede aradaki ozel mutluluklar hep ruhumuza yenilenmislik getirir. Umarim yeni hayatinda cok mutlu olursun.

Sevgiyle kal...

Not : TEŞEKKURLER....

tuncay dedi ki...

dorry merhaba

inanamıyorum daha 2 dakika önce sayfamda seni ve periyi özlediğimi yazdım ve yeniden bir bakmak istedim işte burdasın ve sanırım hüzünlüsün.Henüz yazılarının tamamını okumadım ama şunu söyleyebilirim.Seni tanıyor gibiyim tıpkı hayatımdaki insanlardan biri gibi yokluğunda seni özledim.Ve lütfen artık mutlu ol tüm kalbimle diliyorum.sevgiyle

epsilon dedi ki...

tekrardan açmanıza çok sevindim.ender ses çıkaranlardandım ama takipteydim sizi:)
geçmişe dönük okuyamadım henüz yazılarınızı umarım iyi gelişmeler vardır bu süreçte..
sevgiler..

dory dedi ki...

Teşekkür etmeyin nolur, asıl benim teşekkür etmem lazım gösterdiğiniz içten ilgi için:)
Üstelik uğurlu geldi, bu akşam Teoman aradı! Mammut'un üvey annesinde kalıyormuş, sağolsun gizlice aratmış. En azından sesini duydum, mahkemeyi kazandığımızı, 2 ay sonra onu alacağımı ve sonra hep birlikte yaşayacağımızı anlattım. Karne hediyesi olarak benden istediği legoyu seçmiş,Akmerkez'de varmış, birlikte yaparmışız:)

Öykücü dedi ki...

Yuppi:) Artık daha rahat beklersiniz.

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Sitenizi uzun zamandır takip ediyorum.Yazılarınıza ulaşamayınca bi daha yazmayacağınızı düşünmüştüm.Bir çok kez size yazmak istedim ama fırsat olmadı.Kısmet bugüneymiş :)
Öncelikle ne kadar güçlü ve ne kadar cesur bir kadın olduğunuz için sizi yürekten tebrik ediyorum.Yeni hayatınızda size mutluluk ve biran önce evladınızı yanınıza alarak büyük bir aile olmanızı dilerim.

Tekrar hoşgeldiniz...

Alphecca dedi ki...

:)

Selam Dory,

Neden mutlu olmaktan utanacakmışız ki, başka insanlara saygısızlık yapmadıktan sonra, hem hayatla mücadele edip, hemde mutlu olmamıza kim ne diyebilir ???

Nasıl tek tip insan yoksa hayatta, tektip doğrularda olmuyor.

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Neyse ki, iyi insanlar da var.
Onlar, çocuğun annesinin sesini duymasına çalışıyorlar, hiç değilse.

Karnenin ve legonun şerefine, YAŞASIN!
:))

dory dedi ki...

Aslında yorum olarak değil, yeni bir yazı olarak, detaylarıyla yazmalıyım ama bu gece hiç vaktim olmadı. Bugün 12.30'da yine aradı, kapattığımızda 3'ü geçiyordu. Unutmadan detaylarıyla yazmalıyım. Ancak haftasonunda vaktim olacak ama...

Adsız dedi ki...

ben de sizi butterfly sayesinde tanıdım ve o sizi sevdigi için ben de yazılarınızı okuyarak sizi yavaş yavaş tanıdıgım için, takip etmeye başladım.bir süredir okuyamıyordum ama şifreyi kaldırdıgınıza çok sevindim.sizi izlemeye devam edecegim...see you..

laleninbahcesi dedi ki...

sizi bir yıl kadar önceydi sanırım okudum. O sırada tam da sizinle aynı mücadeleyi veren bir arkadaşım vardı. Ona salık vermiştim sizi okumasını. Bu akşam yine tesadüfen burada buldum kendimi. Bu arada mahkemeyi kazanmışsınız , kutlarım sizi. Oğlunuzla birlikte daha ışıltılı daha mutlu günler diliyorum ayrıca

Hulya dedi ki...

ohhh sifreler kalkti ne guzel,eski yazilarini okudum,cok sevindim,tebrikler...yapmayin bu sifreleme isini bir daha yahu,

IPEK dedi ki...

Merhaba,
Sitenizi genel okumaya kapattığınızda gerçekten üzülmüştüm. Bugün ise öylesine adresinizi yazdım. Sayfanın açıldığını görünce çok mutlu oldum. Yeni bir hayat dönemine girdiğinizin haberini vermişsiniz. Sizin adınıza çok sevindim. Mutluluklar dilerim.

maviokyanus dedi ki...

mutlulugunuz daim olsun :))))