30.10.07

Bekliyorum

Yazmıyorum, çünkü hiçbir şey olmuyor. İcraya koymak için mahkeme kararının yazılmasını bekliyorum. Teoman'ın odasına raf yaptırıp yaptırmama kararı verebilmek için annemin alt yatağı isteyip istemediğine karar vermesini bekliyorum. (Misafir arkadaş yatağını çekecek yer yok bu odasında; ben de ayak taktırıp anneme vermeyi önerdim ama onun da ondaki eski hantal yatağın altındaki eşyaları ne yapacağına karar vermesi gerekiyor. Alt yatağı annem alırsa Teoman'a yatak altı sepeti alacağım, istemezse raf yaptıracağım.) Oturma odasındaki dolabı söktürüp attırmak için de annemin yatağı alma kararını bekliyorum. (Adamları iki kez çağırmak zorunda kalmayayım diye) İlk seçenek olarak gidip konuştuğum okula başvuru dilekçesi göndermek için Teoman'ın gelmesini bekliyorum. Saçımın rengi otursun diye tekrar boyatmak için 15 günün dolmasını bekliyorum. Öbür eve alıcı çıkmasını bekliyorum. Beklerken Shrek'e yeni işinde yardım edip oyalanıyorum; dekorasyon ve organizasyon sitelerinde dolaşıp oyalanıyorum; her hafta salonun şeklini değiştiriyorum. Bu yazıya bakıp keyifsiz sanmayın, keyifle, neşe içinde bekliyorum.

7 yorum:

Butterfly dedi ki...

Seni seviyorum ben yaa:) bekle, bekle, hep mutlu bekle, umutlu bekle, ben de senden hep iyi haber bekliyorum. Sevgiler

kedi dedi ki...

Yapacağın yeni şeyler seni mutlu edecektir.Keyfin kaçmasın,hep keyifli ol tabii:)

Ödül den.. dedi ki...

Merhaba,
Hep takip ediyorum da ilk defa yazıyorum nedense.. İzlendiğini bilmeli bloglar bence bu yazı öncelikle bunun için. Ben Butterfly in kuzeni seni ona benzeten kuzen :) Okuduklarım bir kaç zamandır yüzümde kocamn gülümseme bırakıyor senin en çok da Nemo nun adına çok sevindim. İyi şeyler beklemek güzeldir bizde senden iyi haberler bekliyoruz inşallah. Allah yardımcın olsun..
Sevgiler, Ödül..

Koyubeyaz dedi ki...

bende sizin kavusma aninizi bekliyorum yuzumde kocaman bir gulucukle.

uzay dedi ki...

ben seni okurken bir anda kaybetmiştim ve hep içten içe merak ediodum noldu noldu dieee..demin tesadüfen tekrar buldum seni ve derin bi ohh cektim..bundan da cok mutlu ol..sımsıkı sarıldım sannaa:)

Ben Ona Resmen Asigim dedi ki...

Bundan bir kaç sene önce bloglardan birbirine atlarken sizi görmüştüm. O zaman oğlum yeni doğmuştu. Sizi okudum okudum ağladım sanki benim yavrum kayıptı, benim yavrumu almışlardı elimden.

Sadece 1 gün okuyabilmiştim. Nerden nasıl bulduğumu hangi blogtan atladığımıda hatırlayamıyordum. Googledan bile aradım ama sadece nemo ve dory hatırlıyordum ipucu olarak ve sonuç olarak size ne olduğunu hep merak ettim. Sonar yine ordan oraya atlarken buldum sizi tekrar , eski dosta kavuşmuş gibi sevindim. Ve mutlu oldum, eski eşiniz kabul etmesede bir çocuğun yeri annesinin yanıdır.

Umarım bundan sonraki yazılarınızı okurken artık hiç ağlamam hep gülümserim.

Yeni hayatınız için size mutluluklar diliyorum.

Adsız dedi ki...

Valla sizi nasıl sevmişsem, derdinizi nasıl içselleştirmişsem:)
geçen gece rüyamda seni gördüm. Aslında tam olarak göremedimde. Sadece saçların vardı, sendin o. Aynen blogdaki resimlerin gibiydi. Gerisini hatırlamıyorum ama. İnşallah Teoman yanına gelince yüzünü de göreceğim.

Sevgilerle,
Fatma