3.2.07

Pasta Iyilestikten Sonra

Persembeden beri hastayiz. Cuma Shrek de ben de ise gidemedik. Bütün gün inleyerek yattik, o bir kanapede, ben bir kanapede. Atesimiz çıktı. Öksürüyoruz. Ben biraz daha hafif geciriyorum galiba. Persembe aksami hala biraz enerjim varken tavuk suyuna corba yapmistim. Corba, adacayi, elma suyu disinda birsey yiyip icemedik zaten. Ama bugün o kendi evinde, ben kendi evimde yatiyorum. O yalniz, kendine yeni corba yapmis o halde; benimse annem geldi.
Cünkü bu sabah Mammut Nemo'yu getirdi:)
Salı günü velayet davamizin durusmasi varken tedbir kararina zamaninda uymadigi yetmezmis gibi hic vermemis olmak yemedi tabii.
Oglan istiyor ki, hemen iyileseyim, Akmerkez'e gidip bowling oynayalim, oyuncak alip fast food yiyelim (babasiyla yaptikları gibi anlasilan), ama benim hic halim yok. Bulastiracagim diye de ödüm patliyor, fazla sokulamiyorum. Dün kuru, gicik öksürügü gibiydi, bugün söküldü. Bogazim yirtilacak gibi öksürüp yesil seyler tükürüyorum.
Subat tatili partisi de istedi. Pastasiz parti olmaz dedi. Iyilesince dedim.

5 yorum:

Kuaybe dedi ki...

merhaba dory,
bloğa başka bir sayfadaki linkten rastladım ve okudukça geriye gittim, okudukça daha öncesini de merak ettim.. Ben de yeni anneyim ve bir anne için evladını bir saat bile özlemenin ne kadar acı olacağını çok iyi biliyorum artık.. Allah sana yardım etsin, sabır versin ve en önemlisi de o zulümkar adama hakettiği cezayı versin bir an önce.. İnşaallah sen de buna şahit olursun ve en azından acın ve hırsın biraz hafifler.. Bundan sonra ben de yanındayım.. hoşçakal..
Bu arada geçmiş olsun.. Tam Nemo gelmişken !.. tüh..

iremmm dedi ki...

merhaba dory..sen benim icin cookk ozelsin.blogumu actıgımda ilk senden comment gelmisti :) cok sevinmistim gercekten..seni takip etmek istiyorum bundan sonra simdi bu commentden sonra shrek kim dory kim nemo kim tanımaya calisicam :) yani taaa eylül 2005'e geri donucem.bakalim neler var sende bize anlaticak..takipteyim ;)

Adsız dedi ki...

Bir oh cektim Nemo'nun geldigini okuyunca.
Monsterella ve annesinden Nemo'ya kucak dolusu opucukler..
Cabuk iyilesin cok eglenin.
Biz de sali gunu Istanbul'da olacagiz.. Bugun daga tasa, kurda kusa soylemek geliyor icimden o yuzden soyledim:)
Sevgilerle
Fulya

elifsavas dedi ki...

Hastaliga ragmen guzel bir haberler almaktan cok mutlu oldum. :o)

Hastalik bulastirmamanin en iyi yolu elleri bolca yikamak. Bunu neden soyluyorum, biliyor musun? Ben hastaligin cocugu operek ve koklayarak da gectigini sanirdim. Ama oyle gecmezmis. Tukurukten, opmekten gecmezmis. Aman ne mutlu oldum! Ben oglumu soyle icime cekerek opmezsem kahrolurum! Hastaligim vereme cevirir acimdan. Ama oksurukten gecermis. Agizda, tukurukte yasamiyormus virusler ama cigerden oksurukle cikip bulasabiliyorlarmis. Nemocugumun yuzune oksurme, yeter. ;o) Minciklamak, opmek, yemek serbest.

dory dedi ki...

minik melegin annesi, destegin icin tesekkürler.
irem, eski blogunda adin baska miydi? hatirlayamadim, adin da pek unutacagim birad degil ama...
fulyacim, istanbul'un tadini cikarirsiniz umarim.
elifcim, Nemo'nun suratina öksürmem tabii:)) ayrica hastalanmanin o anki direncimize bagli olduguna gönülden inaniyorum. umarim Nemo'nun bagisiklik sistemi güclüdür demekten baska care yok.