5.1.07

Manyak Maganda

Ayrilik hüznü yerini öfkeye birakti. Nemo gözyaslarini silerek babasinin ofisine girdiginde Mammut "Ne o? Niye bozuk bu?" dedi. Ben coktan dönmüs merdivenlerden inmeye baslamistim, ama "ayrildigimiz icin bozuk" dedim. Ben inerken Nemo'ya "benim yüzümden degil, ayriliniyorsa annen ayriliyor" diyordu, gerisini duymadim.
Birkac dakika sonra cep telefonumdan aradi; biraz yumusayip hadi iki gün daha annesiyle kalsın demis, niye suistimal ediyormusum. Ne suistimalinden bahsediyor diye sordugumda kiyamet koptu. Nemo, Shrek Abi'nin kahvaltiya geldigini söylemis. Sonraki yaklasik 20 dk ben, Shrek ve annem konulu bir küfür, hakaret ve tehdit seansiyla gecti. Ben de bos durmadim, kah bagirdim, kah küfrettim (biraz acemice küfrediyorum ama olsun, nasıl olsa karsilikli bagirirken kimin ne dedigi duyulmuyor). Bunu ödetecekmis, nasil böyle bir namussuzluk yaparmisim. En az 10 kisi vardi, akrabalarim, arkadaslarim, hep birlikteydik, bunda ne var dedim ama simdi kendime kiziyorum, niye mazeret gösterir gibi konustum ki... Sanki o bilmiyor, ben söyleyince 'ha tamam o zaman' diyecek! Zaten o da "arada kaynatiyorsun yani" dedi. Tabii bu konusmanin icinde elli kez filan orospu olarak tanimlandim. Diger küfürlerini ise burada tekrarlamam mümkün degil. Bilseymis kapida öldürüverirmis, allahtan ben gittikten sonra ögrenmis de kurtulmusum. Hep birilerine siginiyormusum; avukatim olmadan cocugum hakkinda bir karar bile veremiyormusum; simdi de o herifin yanina siginacakmisim. O ve oglunun yaninda ise asla bir kadin olmayacakmis. Icimde kalmadi, "oglunla bir araya getiremeyecegin kadinlarla birlikte oluyorsun demek ki" dedim ama neye yarar. Simdi hatirliyorum da, bir ara "sen bu cocugu hak etmedin, hazira kondun" dedi, ama bunca sacmaligin arasinda bu lafa takilip ne demek istedigini sormadim dogrusu. Ayrica cocugun yaninda böyle delirmesine neden oldugum icin de ben sucluyum.
Nemo herhalde babasinin yaninda Shrek Abi'nin adini son kez andi; artik biliyor tabu oldugunu. Yaninda haykirilan onca tehdit yüzünden bana bir sey yapacak diye korkuyordur. Hatta anneannesi icin de endiseleniyor olabilir, cünkü o da payini aldi Mammut'un pis agzindan. Bense "aglama, bak iki hafta sonra yine beraberiz, sömestre tatili de geliyor, bir haftasini birlikte gecirecegiz" diyerek ugurlamistim.
Yok, yazarsam zehirimi akitirim, daha kolay asarim dedim ama olmuyor, hirsim gecmiyor.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Mammut'a inanamiyorum.. Nasil bir adam bu? cizemiyorum onu birturlu..
Bu cocuk buyumeyecek mi? Bu adam sizin hayatinizi nasil kontrol edebilecegini saniyor boyle? Sizi geri mi istiyor hala onca seyden sonra? Nedir derdi? Hic mi akil vereni yok? Bu cocugun annesine ihtiyaci var,buyuyunce senden nefret edicek, tabiki bu kadinin hayatinda birisi olacak sanane !!!diyen yok? Bu ofke neye yarar ne elde eder ki sonunda.
Boyle gunler gecirmeniz uzucu Dory.
sarilin sevdiklerinize, guclu olun Nemo icin..
Fulya

Adsız dedi ki...

Imdaaaaaaaat diye bagiracak hale geldim okurken ama sonra Allah`in dengesiz,ozguven yoksulu bir hayvanindan baska ne beklenirdi ki? diye de buyutmemek gerektigini dusundum. Adam essek gelmis Mammut gidiyor.

Uzulme sen, o mamut o kadar yenik ki herkese, herseye, kendine, sana ve Nemo`ya karsi ezikligi onu deliye donduruyor surekli.

Adsız dedi ki...

Oyle sinirleniyorum ki, sinirimden tikaniyorum. Birsey yaziyorum, siliyorum, baska sey yaziyorum, siliyorum.

Adsız dedi ki...

Yaklaşık bir yıldır düzenli olarak sitenizi takip ediyorum. Sizin üzüntüleriniz benim oldu.Benimde bir oğlum var. Heniz 1,5 yaşında iken ayrılmıştık. Ama oğlum benim yanımda onsuz bir gün bile geçirmeye dayanamıyorum. Allah yardımcın olsun ve sana bol bol sabır versin. Bir an önce yakışıklı oğluna kavuşmanı diliyorum.
Sevgiyle kalın
filiz