28.1.07

Kötü Haber

Evde yoklardı. Cep telefonu da kapalıydı. 12.15'te açtı telefonunu, çünkü "Nemo'yu almaya geldim, yine yoksunuz. Telefonun da kapali. Nemo nerede?" diye mesaj çekmistim; "iletildi" haberi o zaman geldi. Ben de oralarda oyalanıyordum, gecen seferki gibi oralarda oldugunu söylerse diye; sahilde annemle cay icip gazete okuyorduk. Gerci telefonunun kapali olusundan belliydi ama... Bu sefer olacak gibi gelmisti. Bozuldum. "Neden geldigini bilmiyorum, biz simdi tatildeyiz" diye cevap yazdi.
"Dün aksam 18'de aradiginda konustugumuz nedenle. Tedbir kararini bilmiyor numarasini hakime sakla, gelecegimi biliyordun" dedim sadece. Tebligat yapilabilsin diye AloPosta ile cikarmisti avukatim. Dün yerine ulasip ulasmadigini takip ediyorlardi. Sözde postaci dün unutmus gitmeyi. Külahima anlatsinlar. Getiren adami kafalayip tebligat almama, en azindan geciktirmede Mammut'un üstüne yoktur zaten.
Karadan döndüm, çünkü feribot aksam 20.30'daymis. F.S.M.Köprüsü cikisini kacirdim; dümdüz gidince kendimi 1.köprü yolunda buldum. Erdek'ten Topcular'a 3 saatte, Eskihisar'dan Tarabya'ya 2,5 saatte geldim. Bu sehirden yoruldum artik. Bu aksam Süzmebal Shrek'te kaldigi icin ben kendi evimde kaldim. Gelirgelmez pijamalarimi giyip, ortaligi karartip, sadece bir kücük okuma lambasi biraktim; altinda denemek istedigim bir örgü desenini cikardim. Bunlari da yazip uyuyacagim.
O postaciyi da bulup yüzlesmezsem... Sikayet de edecegim; bana yaramasa da bir baskasina yarar belki. Elbet birkac güne kadar alacak o tebligati; o almasa avukati alacak. Birkac güne kadar kendi getirecek, 10 gün de oradan itibaren sayilacak. Tatili tümüyle kaciracagiz sanmayin. Yalniz ben kendimi bu hafta izin kullanmaya fena sartlamisim, sanki Nemo olmasa da tatilmis gibi geliyor, bayram tatili gibi.
Bari gercekten tatil yapiyor olsalar... Valla o kadar üzülmeyecegim o zaman.

9 yorum:

ümran dedi ki...

İnsan taş olsa çatlar bu adam karşısında..

elifsavas dedi ki...

Cok uzuluyorum ben bu ise yaaaa.... :o( Sabrin icin, ugrasin icin sana neler yazsam yine de yetmez. Bu adamin sana takintisi da filmlere konu olur. Sana takinti bu tamamen, oglanla ilgisi yok.

Cok guzel bir tatil diliyorum size. Basbasa, mutlu mutlu! Zaman var. :o)

limoncicegi dedi ki...

Off .. ne adam yahu ! İnsanin durup bir kendine ne yapiyorum demesi gerek, bu adam ne yapsamda sinir bozsam diyor sanki... İsin zor ama sen de kolay degilsin valla.. ne geliyorsa yapiyorsun. guzel gunler sizinle olsun, en kisa zamanda :)

enne dedi ki...

İnşallah tatil bitmeden bi ucundan yakalarsınız birlikte.

maviokyanus dedi ki...

Sabirlar diliyorum,nemo gelince hepsini bir güzel silersiniz inadina...

Adsız dedi ki...

Dory, sevgiyle kucaklıyorum sizi. Elif haklı; adamın derdi sizinle. "Ya gel, seviyorum seni" desen tüm ezberi bozulacak:) Belki gerçekten isteyip istemediğini düşünecek o zaman sizi:) Neyse. Bu öneriyi ciddiye almayın. Adam insana neler düşündürüyor, çözüm için bakar mısın!?, cık cık cık.

SekerPembe dedi ki...

Sevgili Dory,
Kendi public olmayan blogumda yasadiklarimi anlatiyor, anlattiklarimi kendi kendime okuyorum. Kah iyilestirmeye calisiyorum kendimi kah yine bana "geliyorlar". Ne var ki bildigim sey tektir: insan hayatinda boyle zor donemler oluyor. Artik neden oluyor, neden baskalarinin basina gelmiyor, neden gelince hersey ust uste geliyor, ilahi sebebini filan bilmiyorum ama oluyor. Kimi psikiyatra gidiyor kimi sizin gibi, benim gibi icini dokuyor-dokemiyor, kimi baska seyler yapiyor... Ama boyle uzuuuuun ve cok zor donemler oluyor. Ben de kendimce boyle zor bir donemde oldugumdan biliyorum. Sebebinin onemi yok; dedim ya gelince toplucana gelir dertler. Gecmeyecek mi? Gececek elbette. Gecerken de caniniza okuya okuya geciyor, onun da farkindayim. Ancak oyle inaniyorum ki birgun bu blog'da Nemo'yla hep birlikte oldugunuz gunleri anlatacaginiza... Hem hukuki yonden de sizinkinin cogu gitmis azi kalmis anladigim kadariyla (meslekten oldugumdan tahmin ediyorum).
Yurudugunuz bu zor yolda dilerim huzurunuz ve sagliginiz hep sizinle olur.
Sevgiler,
ShekerPembe

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

N'olur, mazur görün beni. Ben bu "baba"nın davranışlarından hiçbirşey anlamıyorum. Üstelik, kendisi bile bakmıyorken çocuğunuzun velayeti nasıl oldu da ona verildi? Her yeni sıkıntılı buluşamamayı okuyuşumda içim katılıyor. Allah yardımcınız olsun!

Gün dedi ki...

OFFFFFFFFFFFFFF :(((( Allahından bulsun !!!!