13.11.10

P.S. I love you

Akşam TV karşısı koşu bandı yürüyüşlerine başladım (bu hafta için iki kez). İlk seferinde TV'ye bağlı media player'daki filmlerin isimlerinden fazla kasvetli olmayacak, saracak, merak ettirecek bir film bulmaya çalıştım. PS I love you diye bir isim dikkatimi çekti. Belli ki romantik komedi..


Hah, ben öyle sanayım. Aslında romantik, ve komik kısımları da var, yalan değil, ama yürümüyor olsaydım salya sümük ağlamaktan bir tuvalet kağıdı rulosu bitirmiş olurdum herhalde. İlkinde film ararken oyalandığım için 2. 50 dk'lık yürüyüşümde de bitmedi. Sonunu seyretmek için 3. yürüyüşümü de yapmam gerek. Adam fazla deli dolu ve karizmatik (Gerald Butler), kadın fazla zayıf (Hilary Swank) ama iyi oyuncu, ve bizim şirketten -oldukça antipatik- birine kardeş gibi benziyor. Erkeklere göre bir film değil (en azından benim şimdiye kadar tanıdıklarıma), yürüyüş filmi de değil diyecektim ama belki de tam tersi, yürüyüş filmi... Azıcık gözleriniz yaşarırken geçiyor.

Paldır küldür geçiyor zaman, Kasım'ın ortasını bulduk. Nemo'nun ilk notlar gayet kötü. Mecburen özel derse başlayacağız yine... Organik kozmetik bebeklerimiz geldi, ama web sitesi Kasım sonuna hazır olacak. Shrek bugün 2-5 Aralık'ta Harbiye Askeri Müzesi'nde yapılan Naturel fuarına katılmaya karar verdi. Broşür hazırlanıyordu zaten; şimdi acilen poster ve roll-up da lazım. Ve çok kısa zaman var! 3 hafta bile yok!!

Süzmebal bu akşam gelip bayram sonuna kadar bizde. Pazartesi ben yarım gün, Shrek tam gün işte olacağız diye babaanne programı yapıldı. Shrek Nemo'ya "sen de kalır mısın Süzmebal'ın babaannesinde?" deyince "tamam" dedi. İki kafadar birlikte 2 gece-1 gün orada kalacaklar; biz Bayram sabahı kahvaltıya gidip çocukları da alıp döneceğiz. Nemo sıkılır ve ikinci akşam "gel bizi al" diyebilir diye düşünüyorum ama göreceğiz bakalım...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

2 ay önce izlerken ben hem ağladım hem güldüm.Ne düşünceliydi dimi ölen eşi? Size şiddetle Benjamin Button'ı da tavsiye ederim.Mükemmel bir film eğer izlemediyseniz hemen izleyin.

Aslı Budak dedi ki...

Anadolu yakasında oturuyor olduğunuzu hissetmesem, Nemoyla İngilizce çalışmaya gönüllü olacağım:)) nedir İngilizce durumunuz bu yıl merak ettim, nacizane

dory dedi ki...

Çok teşekkürler, ne kadar naziksiniz:)) Aslında Avrupa yakasındayız ama Nemo hiçbir şey çalışmaya gönüllü değil ki... Bırakın çalışmayı ödevleri bile yapmıyor. Üstelik sadece İngilizce değil,tüm dersleri serdi.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım!
İngilizce azıcık daha iyi, çünkü bu yılki öğretmen yabancı ve halden anlıyor sanırım. Haftada bir gün normal İngilizce dersinde Nemo gibi zayıf olanları toplayıp etüde götürüyormuş, orada kendi seviyesinde şeyleri, seviyesine uygun, basit yöntemlerle alınca biraz kıpırdanma başladı. Ara karnede matematiği ingilizcesinden kötü, artık siz tahmin edin!!!