23.11.09

Nemo Evde :))

Merakta bıraktıysam özür dilerim. Hemen telafi edeceğim...
Pazar sabahı önce mesaj atıp ne zaman getireceksin diye sordum, cevap gelmeyince aradım. Hala Erdek'telermiş. Dün müdür çağırmış, sömestreye kadar orada kalması daha iyiymiş, ama tabii mahkeme kararı varmış, karar benimmiş. Biraz müzakere ettik; ben "zaten notları bozulmuş, o okulda kalmasının ona bir faydası yok, getir ki bir an önce çalıştırmaya başlayayım, hatta ders kitaplarını da getir" diye girdim lafa. O ise hala "bu bir hukuk hatası, Yargıtay'da nasıl olsa bozulacak" diyor, ama "ben o zaman da İstanbul'da kalsın diyorum, Bandırma'da ne de olsa İstanbul kadar iyi eğitim alamaz" da diyor. Neyse, sonunda 15.30 feribotuyla getireceğini söyledi. Annesi İstanbul'a inmek istememiş. Ben de o zaman anneme getir, orada olurum dedim. Sonra baktım 15.30'da feribot yok, arayıp 18.30'da feribot olduğunu söyledim. Aa öyle mi, ama ben baktıydım, allah allah, neyse sağol vs (hayırdır) 21.30 gibi anneme getireceği üzerinde anlaştık sonuçta.
Günün kalanı öylesine geçti, yemek yaptım, biraz çalıştım, çamaşır yıkayıp astım, akşamı ettim. Ablam bu arada Fransa'dan mesaj atıp duruyor telefonuma, nasıl cesaret edersin, adam senin kafanı kırdı, hem kendini hem aileni tehlikeye atıyorsun diye diye benim de sinirlerimi bozdu. Ama sonuçta yeğenim ve ben annemde buluştuk, biraz sohbet ettik, 21.30 gibi geldiler. Kapıdan bıraktı. Kocaman bir torbada ders kitaplarını getirmiş, kalan ders kitapları da Nemo'nun sırt çantasında. "Konuşmayacak mıyız?" dedi. "Şimdi mi? Ne konuşacağız ki?", "okul filan", "şu anda bir şey yok, biz bayramda ders çalışacağız, bayramdan sonra seviye sınavına girecek" dedim, tamam dedi, Nemo'yla kucaklaştı ve gitti.
Nemo "ben sadece haftasonları geliyorken iyi davranıp, sonra hep kaldığımda kötü davranmak filan olmaz değil mi?" demez mi! Olur mu hiç öyle şey, daha neler diye rahatlattım. Bütün bayramı ders çalışarak geçirecek diye de çok endişelenmiş. Yeni okulda çocuklar nasıl olacak diye de çok kaygılı... ama yine de çok mutlu.
Sonra çıkıp evimize gittik; oyun oynadık, sohbet ettik, uyumak için bile zor ayrıldık.
Bunca sene bekledikten sonra, sonunda birlikteyiz, haftasonu bitti diye, tatil bitti diye ayrılmak yok!

41 yorum:

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Allah tamamına erdirsin!
diyeceğim yaşlı nineler gibi.
:)))
Öyle olsun ama, içtenlikle diliyorum.
Her şey çok güzel ve iyi olsun kayıp balık ve annesi için: Mutlu SON!
Sevgiler.

Adsız dedi ki...

allahim sukurler olsun!
yillardir okuyorum yazdiklarinizi, her postta bu dert ne zaman, nasil bitecek diye dusunerek. umarim gelecekteki mutlu gunlerinizi de paylasirsiniz bizimle, cunku bu mutluluk 1-2 postla kutlanmayacak kadar buyuk. cok buyuk.

Basak dedi ki...

Gozunuz aydin! Sessiz bir takipcinizim, inanin cok sevindim. Insallah bir daha hic ayrilmazsiniz!

Anne İş'te dedi ki...

şÜKÜRLER OLSUN,UMARIM BİR DAHA HİÇ AYRILMAZSINIZ

Adsız dedi ki...

En nihayet:-))))
Çok sevindim.
Sevgiler
Emel

Adsız dedi ki...

Sevgili arkadasim, cok cok sevindim bu habere. oglunla beraber nice saglikli mutlu yillar dilerim. Sevgiler.

Hulya dedi ki...

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:)sukkkurlerolsun.

Adsız dedi ki...

Ohhhhhhhhhhhhh!!!!Simdi rahat bir nefes alabilir, sizleri kutluyabilirim.
Sevgiler
Sam

şule dedi ki...

çok çok çok sevindim. hiç ayrılmayın bundan sonra inşallah.
sevgiler

endiseliperi dedi ki...

dory,
aşırı bir tepki belki ama, aptal aptal ağlıyorum şimdi. hem de sevinçten! çok şükür! öpüyorum ikinizi de. sana da çok, çok aferin. gerçekten.

Adsız dedi ki...

Rahatladım bende :)
Sabah ilk iş blogunuzu açıp son durumu kontrol etmek oldu

Oğlunuz, eşiniz ve annenizle hep cok mutlu olun insallah

Emre dedi ki...

OHHHHH BEEEEE:) bir önceki yazına yorum yazamadım sonuç belli değil diye, şimdi içim çok rahat, çok mutluyum çokkkk:)

tuba dedi ki...

Ben henüz dün keşfetmiştim sizi. Tüm gün mecburi işler hariç hep sizi okudum.. Akşam evde hep sizi düşündüm.. Aynı dönemde ayrılmışız.. Aliye dizisini bu yüzden izlememiştim ben.. Yaşadıklarınızın hiç birini yaşamadım ama okurken çok ağladım üstelik çaktırmadan şimdi ofise geldim ilk iş sizi açtım veee MUTLU SON maşallah.. allah nazarlardan korusun.. çok sevindim çok..

öperim ikinizi..
tuba

Alphecca dedi ki...

:)))))))))))))))))))

Adsız dedi ki...

Bir süredir buralardea değildim, dün döndüm çoooooooook sevindim,
"kelimelerin kifayetsizliği" şimdi ne demek anlıyorum, tüm güzel şeyleri diliyorum,dilerim hiç ayrılmazsınız bir daha.Sevgiler.

Meltem

sam dedi ki...

Bu ülkede güzel şeylerde oluyormuş.
Mutluluklar sizinle olsun bundan sonra.

kurşunkalem dedi ki...

Gözünüz aydın...İkiniz için de çok sevindim.Şimdi sanırım oğlunuzun yaralarını sarma zamanı.Allah annelerle çocuklarını hiç ayırmasın..Mutlu olun...

Emos dedi ki...

Sevgili Dory,

Guzel oglun, guzel annesine kavustu.Bundan daha buyuk mutluluk var mi?

Mutlulugunuz daim olsun.

Sevgilerimle,

Emos

gonca a. dedi ki...

çok şükür adalet yerini buldu.Allah evlat acısı ayrılığı vermesin kimselere...inşallah artık ayrılmazsınız mutlu başarılı bir çocuk olur nemo bundan sonra

Adsız dedi ki...

süper yaaa...
Çok mutlu olduma adınıza!!!
_pınar_

sinem dedi ki...

cok sevindimmmm.
allah ayirmasin bir daha.
gözlerim doldu inanin,cok sukur.
sevgiler.

enne dedi ki...

Yaşasın! Gözlerim dolarak okudum yazıyı, çok mutluyum sizin adınıza. Nemo da sonunda annesine kavuştu Bundan sonra hiç ayrılmayın, ailenizle birlikte çok mutlu olun. Çok seviyorum sizleri, kendinize iyi bakın.

Adsız dedi ki...

Merhaba,
sizi uzun zamandır takip ediyordum.
Okuyunca inanamadım, geçmiş olsun oğlunuzla beraber mutluluklar diliyorum. Mutluluğunuzun tadını çıkarırsınız inşallah
Hatice

okiokix dedi ki...

ay vallahi çok şükür demekten başka bişey gelmiyor aklıma.çokk çok sevindim.yazının bir başını bir sonunu okudum ve hemen yazmak istedim.şimdi baştan keyifle okuyacağım.allah ayırmasın sizi artık.keyfini çıkarın ana oğul.sevgiler ...okşan

Gül Göktuna dedi ki...

Oh be nihayet oldu bu iş.Bloga şimdi girdim okuduklarıma inanamadım ve sizin namınıza çok sevindim.Okur okumaz da "acaba telefon açıp Dory hanımın sevincini paylaşsam mı" dedim ama sonunda yorum bırakmaya karar verdim.Ana-oğul birlikteliğiniz sağlıklı,huzurlu ve hayırlı olsun.
Sevgiyle kalın
Gül Göktuna

Adsız dedi ki...

Basladiginiz gunden beri okuyorum sizin hikayenizi, sonunda:
Velayet annede, Nemo evde.
Bundan guzel haber olur mu? :-)
Cok sevindim sizin icin...

Adsız dedi ki...

:) arzu

berrinoymak dedi ki...

Sitenizi uzun süredir okuyorum,yaşadıklarınızdan dolayı çok üzülüyordum,ardık oğlunuza kavuştuğunuzdan dolayı gözünüz aydın demek istedim.Bir hukukçu olarak mevcut hukuk sistemi ile neler yaşadığınızı gayet iyi anlıyorum.Umarım artık herşey geride kalır ve oğlunuzla birlikte uzun yıllar mutlu yaşarsınız.Tekrar kutluyorum.

Bezen Hindistan dedi ki...

oh beeee. inanamadim okuyunca, hic guvenim kalmamisti bu mahkemelere falan, daha ne bahanelerle uzatacaklar acaba diyordum. coook sevindim, gozun aydin:)

yasenin dedi ki...

çok şükür sonunda kavuştunuz çok sevindim ben sessiz okuyuculardanım ama bu güzel habere dayanamadım gözün aydın.tadını çıkarın

Adsız dedi ki...

Dory, işte mutluluk bu... Haydi hayatın ikinci kez başlıyor... Hep mutlu olun..

Eren

Benim Hayatim dedi ki...

Bayram Tatili öncesi süper olmuş.

Çok çok mutlu oldum.

Mutluluk,neşe hikayelerinizi dinlemek üzere diyorum.

Gözünüz Aydın!!

Adsız dedi ki...

Sizi okumaya başladığım dönemde kızım yoktu. Taze bir anne olarak, gözyaşları içinde okudum mutlu sonu. Bir daha gözyaşlarınız sadece mutluluk gözyaşı olsun...
Nemoyu da sizi de kocaman kucaklıyorum.

Adsız dedi ki...

Çok sevindim. Nemo için, senin için. 7
Bunca yıl çektiklerini sadece buradan takip ettik ve her defasında içimiz cız etti. Bir de senin bu eziyetini gören insanlar oldu ki bunlardan biri de ablan. Subjektif olsun olmasın dedikleri çok doğru. Mahmut'a karşı yelkenleri suya indirme pls.

Çok mutlu olun...

Hande

mavi dedi ki...

Çok ama çok sevindim. Daha önce yazmışmıydım hatırlamıyorum ama gökten üç elma düştü biri size,bizri nemoya, biri deeee mammutun başınaaaa :)))))
Eh artık umarım bundan sonra çalacak olan kapınızın zilini hollywood yapımcıları olur ne dersiniz ;)

Fulya dedi ki...

Bu Blog bu satirlari bu sonucu hakkediyordu.
Cok cok sevindim

fatma dedi ki...

Yeni okudum kavuşmanızı. Nasıl sevindim anlatamam:)))
Bayram hediyesi oldu, bu güzel haber.
Bu bayram oğullarıma(biri daha 5 aylık:)) sarılıp öpüp koklarken seninde oğlunla birlikte olduğunu bilmek iyi gelecek bana. Darısı kavuşmak isteyen diğer annelerin başına!
İyi bayramlar,
Beriyi örmek isteyen fatma:)

Aslı Budak dedi ki...

Oh cok sukur, yasasin, oley, valla oyle sevindim, oyle sevindim, ne alaka dersin belki, burnumun diregi bile sizladi, helal olsun ayrica yillar yillar boyunca mucadele, sabir, aci ne varsa soylenecek hepsi vardi masalinizda, simdi mutluluk olsun

dory dedi ki...

herkese bu kez de mutluluğumuzu paylaştığı için çok ama çok teşekkürler!
yıllardır desteğinizle, arkadaşlığınızla kah güç buldum, kah oyalandım. Bizi bekleyen neşeli günleri de paylaşırız umarım. Artık merakla beklenen bir son yok, mutlu son gerçekleşti; artık hayatın normal akışı, geziler, tarifler, okul hikayeleri, mutlu gevezelikler yazarım:))
herkese tekrar teşekkürler ve sonsuz sevgiler

Butterfly dedi ki...

Dory, uzun zamandır bakmıyordum sayfana inanamadım okuduklarıma çok ama çok sevindim, bu gün bütün günümü umutlandıracak hatta bütün haftamı umutlandıracak bu güzel haber için sonsuz teşekkürler. Çok ama çok inanıyordum bu sona ben. Seni ve Nemo'yu kucaklayıp öpüyorum.

komşuanne dedi ki...

Sevgili Dory
yıllardır senin sayfanın sessiz takipçisiyim.bir anne olarak yaşdıklarına azmine mücadelene hep hayran kalarak yazılarını okudum.Sabrın karşısında bazen isyan ettim ama çok şükür bu günleri de dahada geç olmadan A LLAH bizlere gösterdi.İnşaallah bundan sonra hiç ayrılmazsınız.Artık güzel haberlerinizle bizlerde mutlu oluruz .Sevgiler