18.10.07

MÜJDE:)))))))

Geçen haftaki Marakeş gözlemlerimi anlatacaktım... Sonra, bugünkü duruşma öncesinde mammut'un verdiği dilekçeyi, abuk sabuk iddialarını anlatacaktım... Artık çok geç, çünkü hiçbir önemi yok...
çünkü
BUGÜNKÜ DURUŞMADA HAKİM KARAR VERDİ! VELAYET ANNEDEDİR DEDİ!!!!!
Tamam, herşey çok kolay olacak demek değil bu, kararın yazılması, tebliği, icrası birkaç hafta sürecek muhtemelen. Bulması, alması, sonasında her babasına gittiğinde geri alması belki zor olacak, amaaaa
BİR DÖNEM KAPANDI, YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI!!!
Zorluklar olacaksa da, sıranın onlara gelmesi için sabırsızlıkla beklediğim aşamalar onlar. Yaşayacağız ki aşacağız.
Öyle alıştırmışım ki kendimi bir türlü sonuçlanmamasına, adeta uyuşturmuşum, haberi alınca şaşırdım kaldım. (Bugün şirkette yönetim kurulu üyeleriyle öğle yemeği ve fabrika turu olduğu için duruşmaya gidemedim; haberi telefonda avukatımdan aldım) Çok uzun zamandır çabaladığınız bir hedefe ulaştığınızda ve bir sonraki adım henüz şekillenmemişken düşülen şaşkın boşluktayım. Evet evet, uzay boşluğunda yüzüyorum.
Ah, artık bir sonraki adımı planlayarak, önümüzdeki yaşamın detaylarıyla süslü hayaller kurabilirim. Okul araştırmaları dosyamı ortaya çıkarabilirim. Hatta, evet evet, ben yarın o dosyadaki okulları gezeyim, sadece birine gitmiştim. Sonra, muhtara uğrayıp ikametgahımızı buraya alayım. Sonra, sonra, tüm duyunca çok sevinecekleri arayıp haber vereyim. Sonra gidip saçlarımı kestireyim, kızıla boyatayım. Bundan böyle ona Nemo değil, Teoman diyeyim, gerçek adıyla yazayım, kayıp balık olmasın artık. Ben dory kalabilirim:)

81 yorum:

şule dedi ki...

Bu o kadar güzel bir haber ki, çok çok çok çok sevindim :) Gözünüz aydın...Sakin sessiz bloglar arası turlarken "müjde"yi okudum ve gecem şenlendi. Eminim sizin tüm yaşamınız şenlenmiştir. Ne güzel... Sevgilerimi gönderiyorum. Ana-oğul çok mutlu olun artık bundan böyle...

müzi dedi ki...

cok sevindim, cok sevindim.. sonunda herseye degdi.. hayirli olsun. bir daha hic ayrilmayin. tum guzellikler sizinle olsun..

sevgiler

Adsız dedi ki...

sadece tebrik etmek istedim cok sevindim

Adsız dedi ki...

tanıyormuşçasına okudum bugüne kadar ve şimdi de tanıyormuşçasına seviniyorum sizin için. Bundan sonrası için mutluluklar =)

Adsız dedi ki...

sevgili dory, tam bir senedir sizinle birlikte ağladığımı söyleyebilirim. Şimdi de sizinle birlikte çok sevinçliyim. Gözünüz aydın.artık oğlunuzla mutlu, ve umarım sakin geçecek bir hayat diliyorum size. Sevgiler.

nemecsek dedi ki...

Sevgili Dory

Bir süredir seni sürekli takip ediyorum ama sadece 1 kez yorum bırakmıştım. Bu sefer yazmadan duramayacağım. Çok sevindim. Süper bir haber bu. Anne oğul hiç ayrılmayın bundan sonra.

Donna Quijote dedi ki...

coooook sasirdim ve daha da coook sevindim dory... gözün aydin!

Butterfly dedi ki...

Bu süper haber Dory, heyecanını paylaşıyorum, gözlerim doldu okurken, çoktan hakettiğin bu gecikmiş mutluluğu doyasıya yaşayın inşallah! Teoman ve sana uzun uzun ve birlikte bir hayat diliyorum, satürün gezegeni sana Nemo'yu getirir belki dediğimi anımsadım. Nasıl sevindim bilemezssin.. Okulda yarın arkadaşlara da söyleyeceğim, zira onlara da bahsetmiştim:) İkinizi de kucaklıyorum.

Lapis lazuli dedi ki...

Ben de okuyup yazmayanlardandim bu mujdeye kadar! Ama yazmadan duramam simdi, cok sevindim zira. Gozunaydin, nice guzel zamanlara oglunla...

Adsız dedi ki...

Cok guzel bir haber bu, ben aglarken esimde garip garip yuzume bakiyor ne oldugu anliyamadi, kalbim sizinle.

Adsız dedi ki...

ben biliyordum birgün iyi yüreklerin kazanacağını..
gözünüz aydın.umarım bundan sonrası çok daha güzel olur sizler için..sevgilerimle

Lilium Bosniacum dedi ki...

YAŞASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!! gözünüz aydın.. çok sevindim..

Adsız dedi ki...

Merhaba,
sessiz okuyucunuzum. Sizin ve oglunuz adina cok sevindim.gozunuz aydin.
Sam

ttt dedi ki...

Dory çok çok çok sevindim:)))) Süperrr bir haber bu, Öpüyorum seni de, güzel oğlunu da.

Sudiş dedi ki...

Teoman, annenle kucak kucağa artık geriye sayım yapmayacağın günler başlıyor inşallah, süzmeballa doyasıya oyun oynayacağınız zamanlar... Öyle sevindim ki okuyunca, yasak olmasına rağmen şirketten bloga erişim, tutamadım kendimi...
daima mutlu kalın

Adsız dedi ki...

dory bende oğlumla birlikte yaşıyorum.Nihayet artık sizde bizim gibisiniz.çok sevindim çooooook.sevgiler

Adsız dedi ki...

Sevgili Dory,

Ben de sessiz sedasiz takip edip sadece bir defa not birakanlardanim. Mucadelenin mutlu bir sona ulasmis (ya da ulasmaya cok yaklasmis) olmasina cok sevindim, tuylerim diken diken, gozlerimde yaslar gozun aydin demek istedim... Hayatin iki kisma ayrildigini dusunuyorum ben hep, -ozellikle zor donemlerden gecerken - sefa donemi ve cefa donemi. Siz cefa donemini artik geride biraktiniz, sefa doneminin de her acidan cefa donemini unutturacak kadar guzel olmasini yurekten diliyorum hem senin icin hem de tatli Teoman icin. Kocaman sevgiler!!!

Hale

Adsız dedi ki...

Ben de sessizlerdendim bugüne kadar,ama kutlanmayacak gibi değil bu haber...
Gözünüz aydın, Allah bir daha ayırmasın sizi...
Çok sevindim, mutluluklar dilerim bundan sonrası için.

Gufy

Adsız dedi ki...

Çok uzun zamandır okuyordum.. bu habere o kadar çok sevindim ki...Bir şey yazamadan duramadım.
BUKET

Adsız dedi ki...

Uzunca bir süredir okuyorum sizi, oğluma sarılırken sizi düşünüp hüzünleniyordum.
Yazları Erdek'e her gidişimde gözlerim Teoman'ı arıyordu, görüp sizin yerinize ona sarılabilir miyim acaba diye...
Şimdi sizin adınıza çok sevindim, gözlerim doldu yine ama bu kez seviçten.
Allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın artık.

Adsız dedi ki...

Sizi takip eden isimsizlerdenım ve sizi kutlamadan ve mutluluklar dilemeden geçemedim.Yaşam da Teoman la beraber hep huzurlu ve şanslı olmanızı dilerim

Adsız dedi ki...

hay allah ben de sana blogu güncellemiyorsun diye kızıp duruyordum.. gene söylene söylene açmıştım sayfayı.. ağlattın beni dorry.. kendime kızıyorum şimdi de:) ikinize sonsuza kadar mutluluklar diliyorum..

Adsız dedi ki...

Uzun zamandır aldığım engüzel haber.Sizi okadar iyi anlıyorumki aynı olmasada sizinkine yakın mücadele sonucu oğlumla beraber yaşıyorum ve sizi oğlumla takip ediyorduk.Çok ama çoook sevindik,inşallah bir daha hiç ayrılmazsınız ve hep mutlu kalırsınız.Yeni bir aile,yeni bir düzen kurmanın tatlı telaşında size kolay gelsin. devrimbdr

endiseliperi dedi ki...

çok sevindim, çok ama çok. dory ne kadar güzel bir haber. gerçekten bir müjde almışım gibi mutlu oldum. her şey çok daha iyi olur umarım ve öngördüğün sorunlar da gerçekleşmez.

sevgilerimle. teoman'ı da öperim.

Ilgaz Gürses dedi ki...

Hiç görmediğim birinin sevinciyle gözlerimin dolacağını hayatta tahmin edemezdim. Ne kadar sevindim anlatamam! Bundan sonra da her şey gönlünüzce olsun.

Charm dedi ki...

Sessiz sedasız okurum sizi, müjdenizi okuynca gözlerimin dolmasına engel olamadım... Herşey gönlünüzce olsun.

Charm

Adsız dedi ki...

doriiiiii doriiiii

ayyy çok sevindimmm,ağlayabilirim şimdiii...

dur bir daha okuyayım enfes yazını...

Adsız dedi ki...

Muhteşem haber , gözünüz aydın

Adsız dedi ki...

Bir senedir sizi takip ediyorum.
En cok Teoman'in donuslerinde uzuluyordum.Benim de 2 ye ve 4 e giden 2 cocugum var ve onlarin ic dunyalarinin ne kadar hassas ve ne kadar da kirilgan olduklarini gordugum icin,Teoman icin en dogru yer annesinin yani idi.Eskilerin dedigi gibi" Anali kuzu,kinali kuzu" Gozunuz aydin .Emos

IPEK dedi ki...

Sizi ve Teoman'ı yürekten tebrik ederim. Sizin adınıza çok sevindim. Hayat sizi bir daha ayırmasın

Adsız dedi ki...

Evet siz Dory kalın, unutun yaşadığınız tüm sevimsizlikleri...Güzel oğlunuzla güzel günler geçirin, bizde sizin mutluluğunuzu okuyalım burukluk içermeyen:)
Sevgiler,
Sibel

Adsız dedi ki...

BEN DE BUGÜNE KADAR YAZDIKLARINI OKUYUP YORUM BIRAKMAYANLARDANIM:)
BÖYLE BİR DURUMDA YAZMADAN OLMAZ.ÇOOOK SEVİNDİM. BUNDAN SONRA TEOMAN VE SANA GÖNLÜNÜZCE BİR HAYAT DİLERİM.

devin dedi ki...

Ben de sürekli takip edip, ses çıkarmayanlardanım. Ama artık bu müjde de ben de dayanamadım :)
Çok güzel bir haber. İnsanın çocuğundan ayrılması nasıl bir şey bilmiyorum, ben hiç yaşamadım ama tahmin edebiliyorum. İnşallah bundan sonra hiç ama hiç ayrılmazsınız. Gözünüz aydın olsun.
Devin

Adsız dedi ki...

Dory çok çok sevindim ikinizin adına.. Kutluyorum ve mutluluğunuzun devamını diliyorum şimdi sıkı sıkı sarıl Teoman'a öp onu kokusunu içine sindire sindire uyu onunla doya doya...

Adsız dedi ki...

Biraz önceki youmda ismimi yazmamışım.. Sevgiler Eren

Adsız dedi ki...

Cok uzun süredir sizi takip ediyorum, bir iki kere mesaj yazmak istedim, ama sonra bu güzel habere bırakmıştım size yazmayı. Sizden biraz büyüğüm ve benim de Teoman yaşında bir oğlum var, sizi okurken oğlumla nasıl güzel vakit geçireceğimi, ona daha şevkatli davranmayı öğrendim. Elimde olanın değerini daha çok anladım. Onunla geçirdiğiniz zamanların kalitesi bizimkilerden fazlaydı, sizi yakalamaya çalıştım. Oynadığınız oyunları alıp onunla oynadım, oynuyorum. Size çok teşekkür ederim yazdıklarınızı bizle paylaştığınız için. İnanın içim kıpır kıpır.
Ülker

Adsız dedi ki...

Böylesine güzel bir haberi okumak çok mutlu etti beni de. Teoman'la birlikte upuzun mutlu tatlı seneler dilerim size.

Adsız dedi ki...

merhabalar, sürekli takip ettiğim ama ilk kez yorum yazdığım bir blog burası. o kadar sevindim ki senin adına. inşallah artık herşey çok daha güzel olur ve masal şöyle biter " ... ve sonra hep birlikte sonsuza dek mutlu yaşadılar..."

Adsız dedi ki...

Bende sizi uzun süredir takip ediyorum habere çok sevindim.Huzurlu mutlu günler sizinle olsun.Özlem.

Adsız dedi ki...

uzun süredir okuyorum sizi ve çok üzülüyordum sizin adınıza çok sevindim, gözünüz aydın ikinizin de.. Sevgiler Şebnem

Adsız dedi ki...

Gözünüz aydın.
Sizin ve Teoman'ın adına çok sevindim,çünkü oğlunuzla bir bütün olduğunuza ve ayrılmamanız gerektiğine inanıyordum.Sizin ve Teoman'ın o güzel yüzünün her zaman gülmesi dileklerimle.
İzmir'den sevgilerle
Gül Göktuna

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

DORY, YAŞASIN! ÇOK ŞÜKÜR!
ÇOK ÇOK ÇOK SEVİNDİM.
GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN!
OHHH!!!

Adsız dedi ki...

Blogunuzu takip ettiğim zamandan beri kalbim ve dualarım sen ve Teoman'laydı. Müjdeyi alınca nasıl sevindim:)Sizin yaşadıklarınızı zaman zaman eşimle paylaşırdım ve oda sizin için üzülür ve dua ederdi. Bir çocuğu annesinden ayırmak ona göre ruh hastalığının tezahürüydü. Haberi okuduğumda yanımdaydı ve onada müjdelendim. Birlikte sevindik.

Gözün aydın Dory.
Artık sevinçleriniziokumakda güzel olacak.
Sevgiler,
Fatma

Adsız dedi ki...

sizin sessiz takipçilerinizdenim..öyle mutlu oldum ki anlatamam.allah birdaha sizi ayırmasın inşallah..gözünüzaydın..gözümüzaydın:))

epsilon dedi ki...

harika bir haber buuuu.gözünüz aydın.çok sevindim umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olacak.sevgiler..

Adsız dedi ki...

Hem sizin hemde Teoman'in gozu aydin. Bundan sonra iyi gunler sizi bekliyor...Sevgilerimle

kirazak dedi ki...

Merhaba :)
Yazdıklarınızı epey bir zamandır okuyorum. Az önce oğlunuzun velayetini aldığınızı okuyunca inanın çok sevindim :) Gözünüz aydın olsun, inşallah bir daha hiç ayrılmazsınız... Sevgilerimle...

Bezen Hindistan dedi ki...

bu isin bu kadar surunmesi ve sonsuza kadar da surecekmis gibi gorunmesiyle hukuk sistemimize karsi tum guvenimi ciddi ciddi kaybetmek uzereydim artik. coook sevindim. gecmis olsun:)

Esin dedi ki...

YASASIIIINNNNNNNNNNNNNN
biliyordum boyle olacagini ama beklemek cok zordu, biz sessiz izleyiciler icin bile bu kadar tahammul edilemezken senin cektiklerini dusunmek bile imkansiz... Benim de 6.5 yasinda oglum var ve yalniz yasiyoruz, seni her okudukca ona sarilmam bile farkliydi. Allah sizi ve tum analari cocuklarindan ayirmasin. Mutlu gunler geliyor, biz de artik bu mutluluklari paylasmaktan buyuk zevk duyacagiz. Icimden sarki soyleyip dans etmek geliyor gecenin bu saatinde ve yapacagim da ikiniz icin...

Adsız dedi ki...

Cok sevindim cok! :) Bundan sonra acisiyla, tatlisiyla tum zorluklara birlikte gogus gerersiniz. :) Teoman'a soylediniz mi? O kimden duydu? Ogrendiginde suratindaki ifade nasil olmustur kim bilir. :)

Zeynep dedi ki...

Merhaba; sitenizi çok uzun süredir sessizce takip ediyordum. O kadar çok sevindim ki anlatamam, sanki yakınımda ki birinin zaferi gibi hissettim. Oğlunuzla bir daha hiç ayrılmayın...

Sevgilerimle

elektra dedi ki...

SEVGİLİ DORY,GÖZÜNAYDIN, GÖZÜNAYDIIIIN:) bu ne güzel bir haber. bu ne doğru bir adalet.tüm iyi dileklerim her zaman olduğu gibi sizinle.çoksevindim,çokkkk.

Adsız dedi ki...

Cok sevindim. Dilerim butun sikintili gunler geride kalmistir ve bundan sonra tum mutluluklar sizin olur!

Adsız dedi ki...

çok mutlu oldum... sevgiler, mutluluklar szinle olsun.
ybt

Ayşegül Taştaban Erzincanoğlu/ Behçet dedi ki...

Çok sevindim, umarım bundan sonra herşey gönlünce, ana oğul gönlünüzce olur.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

o kadar sevindim ki bu habere....size ilk yorumu bu güzel haber bahanesi ile yazmak da şahane oldu bence..mutluluğunuz daim olsun:)

Adsız dedi ki...

Sevgili Dory,

Gözlerim dolu dolu okudum, gözünüz aydın, dilerim bir daha hiç ayrılmazsınız.

suspect dedi ki...

senin adına çok sevindim dory. oğluşunla bir ömür mutlu yaşa :)

Turuncu Elma dedi ki...

Bugün eski tarihli gazetenin birinde "Kayıp balık Nemo bulundu" gibi bir haber okudum ben Dory. Çizgifilmdeki Nemo'ya benzer bir balığı Filipinler yakınında bi yerlerde keşfetmişler. Aklıma sen gelmiştin okurken.

Ve işte! Sen de bulmuşsun balığını işte. Seviyorum ben dünyanın tesadüflerini.

Çok sevindim, öyle çok sevindim ki. Her şey en çok istediğin gibi olsun bundan böyle. Senin ve oğlunun istediği gibi olsun.

Esra dedi ki...

Sevgili Dory, bu blogu actigindan beri yazdiklarini okur, seninle birlikte uzulur, aglar, kufreder dururdum. Su an sevincten agliyorum. Bir mucizeye tanik olmus gibi hissediyorum kendimi. Bundan sonra karsina cikacak hangi zorluk seni yildirabilir ki... Zaten bundan sonra hep guzellikler ciksin yolunuza. Bir omur boyu yetecek zorluk yasadiniz ana ogul...
sevgiler,
sheker

SekerPembe dedi ki...

Dory Dory, uzerimden bir yuk kalkti adeta. Nasil mutlu oldum. Oh ya oh, nihayet:)))))

ShekerPembe

FİGEN KARAVAŞ dedi ki...

Süper bir haber bu !...
Ben de vakit azlıgından gezemiyorum siteleri. Şimdi okudum ve cokkkkk sevindim,
hayırlıs olsun . Bol bol vakit gecirin oğlunla cok sevindim.

SEvgiler,

Figen Karavas

şugibi dedi ki...

nasıl ifade edeceğimi bilemedim...
çok sevindim ama çok.

Adsız dedi ki...

Allah mutlulugunuzu bereketlendirsin.

ne yazdı ne yazamadı dedi ki...

:) başka bir blogdan aldım müjdeyi hemen buraya geldim. zaten gelecektim. bir solukta okudum. çok tebrik ederim. doya doya tadını çıkartın.

B5 dedi ki...

Oglunuzla beraber mutlu bir hayat!!! : )

Justin Biebery dedi ki...

Gözünüz aydın Dory!!!

Talisman dedi ki...

Oh çok sevindim, çok sevindim.. Dayanamadım ağladım sevinçten.
Hoşgeldin Teoman :)

Benim Hayatim dedi ki...

Günümün en güzel haberi. Gözlerim yaşardı farkında olmadan. Yaşasın! Artık hep seninle olacak

* Ne çok sessiz okuyucun varmış ORTAYA ÇIKMALARI AYRICA HOŞUMA GİTTİ

SEVGİLER.

Adsız dedi ki...

Başından beri yazılarınızı takip eden sessiz okuyucunuz olarak ilk yorumu yazmak demek bugüne kısmetmiş. Ne kadar sevindiğimi anlatacak kelime bulamıyorum:)) İşte ilahi adalet bu!!!! Gökten üç elma düşmüş, biri size, biri Teoman'a biri de biz okuyucuların başına:)) Nilgün Korkmaz

Adsız dedi ki...

Bu gerçekten harika bir haber. Çok ama çok sevindim. Okuyunca tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu. Hiç tanımadığım birinin sevinciyle ancak bukadar çok mutlu olabilirdim herhalde. Allah sizi birdaha hiiiç ayırmasın, çoook mutlu olun...
Sevgiyle kalın...
Sevilsen Ergeç

gülçin dedi ki...

ben bu haberi nasıl atlamışım ya! çok sevindim dorry'cim, okurken gözlerim doldu, akşam akşam bi tuhaf oldum. bundan sonrası çok güzel olacak. birliktesiniz ya, herşey daha kolay kaldırılabilir artık. mutluluklar dilerim.

Adsız dedi ki...

Dory!!!!!!!! Yasasiiiiin! Yupiiiiii!!!! Ay, cok sevindim! Inan cok sevindim!!!!!!!!!!!!!!!

www.elifsavas.com/blog

Anne ve Bebisi dedi ki...

Çok çok ama çok sevindim:) Bir daha hiç ayrılmamanız dileğiyle:)

Asortik Krep dedi ki...

Geç kaldım ama kayda düşmek istedim.Çok sevindim..Tebrikler :)

Adsız dedi ki...

çokkkkkkkk sevindim...
sessiz sessiz çok üzülüyordum duruma
Sevgiler,
Seden
www.onlinemahzen.com

Bocuruk dedi ki...

Ben de kararı geç duyanlardanım. Çookkk çookkk sevindim. Geç oldu ama güzel oldu. Herşey gönlünüzce olsun:)

Nane Şekeri dedi ki...

Bloglarda gezinirken sizinkine rastladim sizin adiniza cok sevindim.
Bir daha hic ayrilmamaniz dilegiyle size mutlu bir yasam diliyorum
sevgiler
Pinar

Adsız dedi ki...

İnanmıyorum bu muhteşem !!!
Allah bidaha ayırmasın inşallahh

enne dedi ki...

Uzun zamandır internete girmiyordum, bu guzel haberi okuyunca geç de olsa tebrik etmek istedim. Umarım bir an once Teoman yanında yaşamaya başlar.

Gün dedi ki...

Uzun zamandır uzak kalmıştım blog dünyasından, bu gün fırsatım oldu, harika bir haber bu, hala sıkıntı var sanırım ama geçecek canım, az kaldı sen de biliyorsun...