1.1.06

Hoşgeldin 2006


2006 bahar gibi bir havayla geldi. Tarabya sahilinde bir yürüyüşle açtık yılın ilk gününü. Yeniyıl ve hayattan beklediklerimiz üzerine sohbet etmek için de güzel fırsat oldu.
Büyük hedefler, detaylı planlar değil ama yeniyıl için bir anafikir, temel bir amaç belirlemek bence iyi bir şey. Örneğin ben bu yıl zamanımı daha verimli kullanmak istiyorum. Gereksiz detaylara çok enerji harcayıp, sonrasında dinlenebilmek için çok zaman harcadığımı fark ettim. Daha etkin, dolayısıyla daha planlı yaşamayı planlıyorum (istiyorum diyecektim, sonra "planlıyorum"a değiştirdim). Sadece işi değil, hayatın tüm alanlarını kastediyorum elbette. Düzenli spor yapmak da bu planın bir bileşeni. Dolap içlerini düzenleyip aradığımı kolay bulur hale gelmekten alışverişe önceden liste yaparak gitmeye kadar pek çok örnek var aklımda.
Ne de olsa artık bulunduğumuz yıldan doğum yılımı çıkarınca 40 kalıyor. Doğumgünüme daha 6 ay var ama bu yaşta doğumgünü hesabı yapmak biraz komik oluyor. 2006 - 1966 = 40.
40 yaşın aklı, kararlılığı, dengesi ile geçecek bu yıl...

6 yorum:

ZeYNeP dedi ki...

İyi seneler olsunnn,
Sağlıkla gecsin ve insallah bende duzenli spor yaparım artık,

Sevgilerimle
Figen

huysuz dedi ki...

dory,çok güzel bir yıl diliyorum sana :)

ZeYNeP dedi ki...

Sevgili Dorry,
dikkatli ol :))
ben artik 40 olayim derken simdi 42 icin hazirlik yapiyorum, 2 sene ne cabuk gecti bende anlamadim, oysa 30 lu yaslar sanki daha agir geciyordu..
sevdiklerinle gonlunce guzel gececek bir yil olsun senin icinde.
Zeynep

Gün dedi ki...

Tüm dileklerinin isteklerinin gerçekleştiği bir yıl olsun...

şugibi dedi ki...

tüm sevdiklerinle birlikte olacağın mutlu bir yeni yıl diliyorum sana:)

Unknown dedi ki...

vay be :) tam 8 yıl :)